DJ LAYLA



Dj Layla revine cu un nou single “City of sleeping hearts”.

Dj Layla – o tinara dj-ita, devenita celebra in scurt timp dupa lansarea primei piese “Single Lady”, revine cu un nou single pe piata muzicala.

City of sleeping hearts – o piesa care este inspirata si dedicata fratelui ei (Ostashin Mitya 1985-2009), care a decedat la sfirsitul acestei veri. Tinara artista a fost nevoita sa ia o pauza indelungata si sa renunte la concertele si aparitile scenice, pentru a fi alaturi de fratele si familia ei. Toata echipa de productie in frunte cu producatorul muzical al proiectului Radu Sirbu i-au fost alaturi pe parcursul perioadei grele pe care a depasit-o cu success. De aici a venit si inspiratia pentru piesa “City o sleeping hearts” declara Radu Sirbu care este si compozitorul piesei.

Astazi Dj Layla revine nu numai cu o noua piesa ci si o noua voce. Cunoscuta pentru toti cei care au urmarit emisiunea “Megastar” sub numele de Deea, tinara interpreta a intrat sub tutela echipei de productie a lui Radu Sirbu si va presta sub numele scenic Dee-Dee devenind astfel vocea urmatorului single marca Dj Layla.

Trebuie sa mentionam ca primul single Dj Layla “ Single Lady” a luat mare amploare in clasamentele radiourilor din afara iar in prezent este una din cele mai cautate si difuzate piese din Europa, ocupind locul 4 in clasamentul afisat de site-ul musicbiatch.com (http://www.musicbiatch.com/charts.html).In Rusia piesa a fost preluata de toate radiorile si in present se afla pe locul 9 in clasamentul general.

Dj Layla declara ca dupa o perioada grea din viata ei acum in sfirsit se va bucura de succesul obtinut cu primul ei single si spera ca si cel nou sa aiba cel putin acelasi success. Cei care vor sa afle mai multe despre acest proiect sau de succesul pieselor Dj Layla sunt invitati sa viziteze site-ul artistei www.djlayla.ro

BIOGRAFIE

DJ Layla transmite stari, reuseste sa-si duca publicul intr-o atmosfera noua, interesanta, incitanta, uneste culturi diferite, mentalitati diferite, transpune ideile muzicale intr-o alta realitate in care ascultatorii se regasesc. Muzica ei are intr-adevar impact si creaza reactii. Desi are numai 21 de ani a reusit sa faca parte din proiecte ca „Deep Love”, „Ladies on fire”, „2×4”, „Mixtura tour”, „Vibrations” , sa mixeze in deschidere festivalului “Evolution Party” alaturi de artisti de renume mondial precum: Yves Larock ( Jaba), Fragma, Lexter, Michelle Shellers. Primul ei single “Single Lady”, in colaborare cu tinara artista Alissa, a reusit sa urce cu usurinta pe prima pozitie a topurilor muzicale din Romania, Moldova si Ukraina in scurt timp dupa lansare. Piesa “Single Lady, care este compusa de producatorul muzical al proiectului “DJ Layla”, Radu Sirbu a reusit performanta de a fi nominalizata, intr-un timp foarte scurt de la lansare, atit la RMA la categoria “Best new entry” cit si la premiile RTH la categoria “Best feauturing”, iar in prezent se bucura de un success urias atit in Europa, dar mai ales in Rusia unde ocupa pozitii fruntase pe cele mai mari posture radio. In prezent Dj Layla impreuna cu echipa sa de productie se pregateste pentru urmatorul single al artistei care va fi lansat in curind.


SINGLE LADY


SINGLE LADY



MY YouTube




Promoted Artists