Jay Ko



Activitatea propriu-zisa a lui Jay Ko a început în 1995, mixând în cluburi precum Beky, Tanira, Babylon, Sun, Ok si High-Life. De asemenea, Jay Ko si-a atras fani în toata tara prin show-urile sale de calitate si originale  în numeroase cluburi din Romania.
În 2003 a participat la proiectul muzical Bless vs MC K, cu casele de discuri Sony Music si Cat Music, cât si la realizarea videoclipului Baby – Spune-mi.
Din august 2008 pâna în prezent, îl puteti vedea în actiune în club Liquid Sibiu, unde Jay Ko este DJ resident.
 
Printre stilurile abordate de artist se numara; klubbing, progressive house, vocal house, minimal, tek-house, electronic, retro si back 2 basics.
Cele mai recente realizari ale artistului, sunt sase piese si aproximativ 10 remixuri, ce urmeaza sa fie promovate pe rând, sub forma unor maxi single-uri, în variantele de radio si club.
 
Prima piesa pe care a lansat-o oficial Jay Ko, se numeste „Crazy”, melodie pe care colaboreaza cu Anya, solista trupei Hy-Q.
Crazy” a intrat în Top 20 la Vibe fm, în topul „20 vibes”, pe locul 5 langa artisti precum Inna ,Deepside Deejays, Play& Win etc, in topul pro fm dance, etc.
 
Printre cei care au ajutat la realizarea remixurilor de pe primul maxi Single -„Crazy”, se numara celebrii DJ Andeeno Damssi, Lucian Barbulescu, DJ Bvaltik, Dj Gabriel Patita, Dj Nalin, Dj Pondz, Dj Jaar Project si Paul Daniel.
 
Jay Ko este singurul dj din tara ce merge cu scena proprie, el fiind si singurul dj ce bate la congas, face entertainment ca si mc, face scracthuri si introuri live.



One



Promoted Artists