Testimoniale

Nicu Covaci:
Mai bine mai tarziu decat niciodata. Fie ca dreptatea sa invinga!
Directia 5:
Ar fi trebuit sa existe dintotdeauna acest program de monitorizare.Din fericire voi sunteti primii care l-ati adus in Romania si sa functioneze,asa ca va felicitam.Fiecare artist trebuie sa stie ce loc ocupa cu adevarat in piata muzicala romaneasca,iar Media Forest este un partener de incredere.Speram ca si in viitor sa ne regasim atat de des pe playlist-urile programelor monitorizate de voi.Astfel vom putea colabora strans multi ani de acum inainte.Facem o treaba foarte buna impreuna!
Florin Grozea:
Monitorizarea difuzarilor melodiilor noastre este un process vital in cariera muzicala. De cand exista Media Forest stiu in fiecare moment cand sunt difuzate melodiile si videoclipurile noastre, care dintre acestea sunt de success, unde sunt cel mai difuzate si care este trendul si evolutia lor in timp. Pe scurt, Media Forest imi ofera instrumentul prin care eu devin mai puternic, pentru ca informatia corecta inseamna putere!
Andreea Balan:
Ma bucur atat de mult ca exista serviciile de monitorizare Media Forest pentru ca acum artistii au sansa, pe care nu au avut-o in trecut, de a vedea unde si cat de mult este difuzata muzica lor pe statiile media. Eu intru zilnic si de cate 6-7 ori in contul meu personal sa vad difuzarile pieselor mele si am fost impresionata placut de precizia si transparenta cu care Media Forest imi pune la dispozitie aceste informatii vitale pentru mine. Am creat o adevarata dependenta de serviciul Media Forest. Pe mine aceste informatii ma ajuta foarte mult pentru ca pe langa rolul de marketing personal al acestor informatii, toate performantele mele produc drepturi de autor si interpretare care se traduc in bani. In acest mod eu am in permanenta vizibilitate asupra intregului process de difuzare al pieselor mele si implicit asupra corectitudinii modului cum sunt remunerata. Bravo Media Forest!
Keo:
Media Forest este un instrument extraordinar, util atat artistilor cat si tuturor celorlalti jucatori din industria muzicala, prin valoarea informatiilor de airplay pe care le ofera in timp real, prin transparenta si usurinta cu care se poate ajunge la aceste informatii. Eu personal am devenit dependent de doza zilnica de Media Forest!
Gheorghe Gheorghiu:
Sunt foarte multumit de Media Forest. Inainte nu stiam daca piesele mele sunt difuzate si unde, nu stiam de ce nu primesc banii ce mi se cuveneau din drepturile de autor si interpretare . De cand am acces la rapoartele Media Forest am realizat ca sunt un artist difuzat si iubit.
Raluca Gheorghe:
Bamboo Club – Media Forest este un concept nou si foarte util de monitorizare in timp real. Un instrument indispensabil, foarte prietenos, informatiile oferite sunt detaliate si usor accesibile, mie mi-au folosit enorm aceste informatii, atat personal cat si firmei pentru care lucrez (Bamboo Club).
Andrei Ciubuc:
Media Forest este model!