BODY & SOUL



Trupa Body&Soul a luat nastere in anul 1993, iar membrii formatiei: George, Laurentiu, Florin, Lucian si Bogdan au debutat ca dansatori infiintand o trupa de dans, urmand ca timp de trei ani sa participe la diferite turnee nationale alaturi de vedete autohtone.

            In 1996, compozitorul Mihai Alexandru este cel care a descoperit ca baietii au si calitati vocale si i-a incurajat sa infiinteze si o trupa de muzica dance cu acelasi nume. Intre timp, Lucian, unul din membrii trupei, se hotaraste sa isi paraseasca colegii si astfel Body&Soul ramane in patru- George, Laurentiu, Florin si Bogdan.

            In vara anului 1997, Body&Soul debuteaza oficial pe scena muzicala romanesca luand parte la Festivalul de la Mamaia unde primesc si premiul de „Originalitate” la sectiunea Interpretare.

            Tot in vara, dar de aceasta data in anul 1999, Body&Soul sunt semnati printr-un contract de productie la casa de discuri Intercont Music si la scurt timp dupa ce au inceput claborarea a iesit pe piata primul lor album muzical intitulat ”Pot sa-ti dau” precedat de single-ul „Cum as putea” lansat in luna mai a aceluiasi an.

            Dupa un an de la semnarea cu Intercont Music, trupa simte nevoia unei schimbari iar schimbarea vine odata cu incheierea unui nou contract de colaborare cu Media Pro Music.

In iulie 2000, grupul lanseaza cel de al doilea album numit „Super” in colaborare cu Bobby Stoica (orchestratie), Dan Badea (versuri). Succesul nu se lasa asteptat iar single-ul „Super femei” devine hit-ul verii 2000 urmand ca in toamna sa iasa pe piata o noua piesa Body&Soul „Baietii stiu ce vor”. Dupa trei turnee nationale, trupa lanseaza un al treilea extras de pe albumul „Super”- „Chiar daca vei pleca”, timp in care se si incepe lucrul la un nou album.

            In anul 2001, se lanseaza „ Trup si suflet” ce reuseste sa puna in valoare calitatile vocale ale celor patru solisti, piesele remarcandu-se printr-un sound de calitate superioara iar muzica si textul fiind semnate exclusiv de trupa. „Ne-au topit caldurile” si „In noapte ma trezesc” sunt single-uri lansate ce au avut parte de mult succes.

            In luna februarie 2002, Body&Soul iese pe piata cu un al treilea extras de pe album, o balada, intitulata „Trup si suflet”. Desi au fost putin sceptici in ceea ce priveste aceasta balada, obisnuind publicul cu muzica dance, publicul a gustat si aceasta piesa ca pe toate celelalte marca Body&Soul.

            Evolutia nu a intarziat sa apara la trupa Body&Soul si astfel in august 2002 se decid sa ramana pe cont propriu si isi infiinteaza propria casa de productie cu numele InoMusic si propriul studio muzical unde inregistreaza noul album „Hey baby”, reprezentand munca baietilor timp de sase luni de zile iar amprenta pe text si muzica este 100% Body&Soul. Surprind publicul roman si de aceasta data prin lansarea unui videoclip ce cuprinde doua piese: „Hey baby” si „Cat as vrea”. In timpul promovarii noului material, Bogdan, unul din membrii trupei, hotaraste sa inceapa o cariera solo si paraseste formatia iar George, Laurentiu si Florin se vad  evoiti sa inceapa lucrul la un nou album modificand totodata si vechile melodii, adaptandu-le  in varianta de trei.

            In luna mai 2003, Body&Soul lanseaza cel de al patrulea material discografic intitulat sugestiv „In 3”. Adunand noi forte si o noua echipa in jurul lor, trupa inregistreaza un nou succes si asa cum si-au obisnuit publicul si fanii au revenit cu un nou material muzical de prima auditie, plin de viata si dragoste.

            Albumul aduce un nou stil in muzica ce ii reprezinta in totalitate si care contine zece piese plus doua track-uri bonus si doua remix-uri la piesa „O noapte langa ea”, o varianta disco realizata de Florin, membrul trupei Body&Soul si o varianta house realizata de Rares de la trupa „Impact”.

            Primele piese alese ca single-uri de pe album sunt „O noapte langa ea” si „Unde esti?”. Din punct de vedere al compozitiei s-a insistat pe instrumente acustice ce evidentiaza calitatile vocale ale fiecaruia. Piesele „O noapte langa ea” si „Unde esti?” (a treia balada), au fost compactate intr-un videoclip ce a avut un real succes si nenumarate aparitii in presa si televiziune cat si turnee nationale. A urmat al treilea extras de pe albumul „In3”- „Imi spui”- o piesa de dragoste foarte frumoasa.

            In vara anului 2004- vara featuring-urilor cum au denumit-o baietii, se lanseaza un nou single si un nou videoclip la piesa  „El si ea”, in colaborare cu Selena de la trupa Candy. Anul 2004 a fost un an plin de concerte dar si multa munca, trupa incepand lucrul la al saselea album din cariera lor. In toamna baietii ne spun „O poveste fara sfarsit” alaturi de Madalina.

            Pe 10 iunie 2005 se lanseaza  noul album Body&Soul intitulat „ Body&Soul Featuring”, album lansat in parcul Herastrau. Acest album a fost rezultatul unui an de munca dar si a prieteniilor legate in timpul concertelor sustinute in tara alaturi de alti artisti. Se numeste „Body&Soul Featuring” deoarece trupa si-a invitat prietenii in studio si au pornit o colaborare la acest proiect. Printre numele cunoscute mentionam: Selena, Ank de la trupa Asia, Daddy Fizz etc.

La aceasta fastuoasa lansare de album au fost invitati prietenii apropiati ai trupei, colaboratori, oameni de presa, fani devotati iar laitmotivul petrecerii au fost caspunile, simbol ce apare si pe coperta albumului.

            Acest al saselea album contine zece piese din care trei remix-uri la melodii precum „Taraful”,  „El si ea” si „Fara sfarsit”, realizate de Florin- Body&Soul. Videoclipul nu se lasa asteptat iar piesa care se bucura de vizualizare este „Taraful”, un featuring cu Daddy Fizz, o piesa ce intra in clasamentul celor mai cerute piese pe TV Klumea la vremea respectiva.

            Anul 2006 se anunta un an plin de schimbari si pe langa faptul ca isi intaresc echipa pe management, isi aduna in jurul lor oameni care se ocupa de imaginea lor. Colaborarile au continuat si printre numele mari amintim: Laurentiu Duta, Gabi Huiban, actorul Cosmin Selesi,etc.

            In luna iunie 2006, trupa filmeaza un videoclip la piesa „Cine” primul single extras de pe albumul „Weekend”, videoclip realizat de echipa lui Marin Crisan.

            Inceputul anului 2012 a fost pentru baieti plin de planuri muzicale, planuri care au fost puse in aplicare iar surprizele din partea lor nu contenesc sa apara. De la inceputul anului au scos piesa dupa piesa printre care amintim: „Your Love”, „Move it baby”, „Fly with you” (http://www.youtube.com/watch?v=HE18y0O4koI )  si „Vreau sa cumpar timp”.

            In prezent se lucreaza la un nou proiect muzical in colaborare cu Mihai Alexandru si se anunta si filmarea unui videoclip.

           Planurile trupei incepand cu acest an 2012 , includ si dezvoltarea propriei case de discuri Ino Music , loc unde artisti precum Alya si Northway & Electric Pulse  si-au facut debutul.

 Ii puteti urmari atat pe Body & Soul cat si ceilalti artisti Ino Music si pe  www.inomusic.ro  .


BODY&SOUL - Fly With You


BODY&SOUL - „Vreau sa cumpar timp”



Promoted Artists