Media Forest Group
Media Forest England Media Forest Argentina Media Forest Romania Media Forest Israel Media Forest Moldova Media Forest Greece Media Forest Switzerland Media Forest Belgium Media Forest Bulgaria Media Forest South Africa
CREATING HITS
The journey from the first play to number one


Te-ai întrebat vreodată cum o piesă ajunge NR. 1? Poate să pară un algoritm complex care implică metrice și statistici, dar nu este. E mai de grabă un flow organic care începe cu prima zi când piesa este difuzată la un radio, trendsetter-ul, continuă cu alte posturi radio care încep să difuzeze piesa, intră în rotation (5-6 difuzări la 24 de ore), după care intră în heavy rotation (8-11 difuzări la 24 de ore) și se termină când toată țara știe piesa.

În următoarele săptămâni, o să îți arătăm cum 11 piese au ajuns NR. 1 în chart-urile MediaForest și evolutia lor atât la RADIO cât și la TV printr-o serie de grafice. Îți vom povesti când au fost difuzate pentru prima dată, de către cine și îți vom arăta progresul lor timp de 20 de săptămâni. La final îți vom spune cine e TRENDSETTER-ul în materie de radio-uri în România și care este Top Label. Deci, vrei să tragi cu ochiul în fascinanta lume a muzicii?


 1. CARLA'S DREAMS - IMPERFECT
 2. LIDIA BUBLE FEAT. MATTEO - MI-E BINE
 3. FELI DONOSE - TIMPUL
 4. CARLA'S DREAMS - ANTIEXEMPLU
 5. THE MOTANS FEAT. DELIA MATACHE - WEEKEND
 6. SMILEY - DE UNDE VII LA ORA ASTA
 7. CARLA'S DREAMS - PANA LA SANGE
 8. EDWARD SANDA FEAT. IOANA IGNAT - DOAR PE A TA
 9. MIHAIL - WHO YOU ARE
 10. SMILEY FEAT. GUESS WHO - CE MA FAC CU TINE DE AZI?
 11. FELI - ACASA
TRENDSETTER: ?

TOP LABEL: ?