Media Forest Group
Media Forest England Media Forest Argentina Media Forest Romania Media Forest Israel Media Forest Moldova Media Forest Greece Media Forest Switzerland Media Forest Belgium Media Forest Bulgaria Media Forest South Africa
CREATING HITS 2017
The journey from the first play to number one


Te-ai întrebat vreodată cum o piesă ajunge NR. 1? Poate să pară un algoritm complex care implică metrice și statistici, dar nu este. E mai de grabă un flow organic care începe cu prima zi când piesa este difuzată la un radio, trendsetter-ul, continuă cu alte posturi radio care încep să difuzeze piesa, intră în rotation (5-6 difuzări la 24 de ore), după care intră în heavy rotation (8-11 difuzări la 24 de ore) și se termină când toată țara știe piesa.

Mai jos veţi găsi lista cu melodiile ajunse NR. 1 în chart-urile MediaForest în anul 2017 şi evoluţia lor lor atât la RADIO cât și la TV printr-o serie de grafice exemplificatoare. De asemenea, la finalul listei se află şi Trendsetter-ul anului 2017 alături de cel mai bun Label.


2017 2018 2019 2020 2021 1. CARLA'S DREAMS - IMPERFECT
 2. LIDIA BUBLE FEAT. MATTEO - MI-E BINE
 3. FELI DONOSE - TIMPUL
 4. CARLA'S DREAMS - ANTIEXEMPLU
 5. THE MOTANS FEAT. DELIA MATACHE - WEEKEND
 6. SMILEY - DE UNDE VII LA ORA ASTA
 7. CARLA'S DREAMS - PÂNĂ LA SÂNGE
 8. EDWARD SANDA FEAT. IOANA IGNAT - DOAR PE A TA
 9. MIHAIL - WHO YOU ARE
 10. SMILEY FEAT. GUESS WHO - CE MĂ FAC CU TINE DE AZI?
 11. FELI DONOSE - ACASĂ
TRENDSETTER 2017: KISS FM

Este deja bine stabilit rolul radioului ca trendsetter pentru ce ascultăm zi de zi, iar dintre toate posturile radio care ne-au făcut playlistul în anul 2017, liderul este Kiss FM unde s-au auzit pentru prima dată în heavy rotation mai bine de două treimi din hiturile anului.

Congrats and keep it up, Kiss FM!TOP LABEL 2017: CAT MUSIC

Cu cele mai multe difuzări pe radio la care se adaugă şi 6 "Number One"-uri din 11, CAT MUSIC ia titlul de Top Label în România pentru 2017. Congrats, CAT MUSIC keep it up și abia așteptăm să scriem despre viitoarele hituri!